ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΥΑΠ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΖΑΛΟΓΓΟΥ – ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑ ΑΝΩ ΠΛΑΤΕΙΑ –  ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΡΑΧΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΥΑΠ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΖΑΛΟΓΓΟΥ – ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑ ΑΝΩ ΠΛΑΤΕΙΑ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΡΑΧΟΥ

Παρακαλώ να γίνει γνωστή η παρακάτω ανακοίνωση : Η ΔΕΥΑ Πρέβεζας ανακοινώνει :

Α. Στις 16.07.2027 πραγματοποιήθηκε δειγματοληψία ελέγχου πόσιμου νερού και δεν πληρούνται οι όροι του ΦΕΚ 3282/Β/19.9.2017στις παρακάτω θέσεις :

• ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑ – ΑΝΩ ΠΛΑΤΕΙΑ

• ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΡΑΧΟΥ

Όλα τα δείγματα της 16.07.2024 έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΠ : https://deyaprevezas.gr/

B. Η ΔΕΥΑΠ προχωράει σε διορθωτικές ενέργειες στο δίκτυο της περιοχής της Καστροσυκιάς

Γ. Στην παραλία Βράχου ελήφθησαν 2 δείγματα την ίδια ημερομηνία με το ένα να είναι μη συμμορφούμενο. Η ΔΕΥΑΠ παρακολουθεί την κατάσταση στον Βράχο.

Δ. Συνιστάται στους κατοίκους των παραπάνω περιοχών να μη χρησιμοποιείται προσωρινά το νερό για πόση, ιδιαίτερα από ευπαθείς ομάδες.

E. Θα πραγματοποιηθεί εκ νέου έλεγχος και στις δύο περιοχές.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΠ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΡΔΑΜΑΝΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΕ

ΘΕΜΑ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΥΑΠ ΓΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΝΕΡΟΥ

ΘΕΜΑ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΥΑΠ ΓΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΝΕΡΟΥ

Παρακαλούνται οι καταναλωτές της ΔΕΥΑΠ να κάνουν λογική χρήση του νερού.

Παρακαλούνται οι καταναλωτές να περιορίσουν τις δραστηριότητες άρδευσης με χρήση πόσιμου νερού προς αποφυγή προβλημάτων διακοπής νερού, έκτακτης ή ελεγχόμενης.

Με δεδομένη τη συνέχιση των υψηλών θερμοκρασιών, την παλαιότητα των δικτύων ύδρευσης, την μειωμένη παροχή πηγών και γεωτρήσεων αλλά και της παρατηρούμενης δραστηριότητας χρήσης του πόσιμου νερού για σκοπούς άρδευσης, σημειώνονται προβλήματα χαμηλής πίεσης έως και διακοπής υδροδότησης. Ιδιαίτερα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι παρακάτω ΤΚ :

  • ΧΕΙΜΑΔΙΟ
  • ΡΙΖΑ
  • ΩΡΩΠΟΣ
  • ΚΟΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟ
  • ΑΝΩ ΡΑΧΗ
  • ΒΡΥΣΟΥΛΑ

Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τον Κανονισμό της, η ΔΕΥΑΠ παρέχει νερό μόνο για ύδρευση.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης η ΔΕΥΑΠ μπορεί να διακόπτει την παροχή νερού ή να επιβάλλει πρόστιμο το ύψος του οποίου καθορίζει με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της.

Η ΔΕΥΑΠ έχει το δικαίωμα, όταν το νερό δεν επαρκεί, να προβαίνει σε τμηματικές διακοπές της παροχής στο δίκτυο ή να παρέχει νερό σε ορισμένες ώρες κατά την κρίση της. Μπορεί ακόμη να ορίσει ανώτατο όριο κατανάλωσης για οικιακή ή άλλη χρήση.

 

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση :

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ

ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΝΕΡΩΝ & ΝΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΟΙΝΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ

ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΝΕΡΩΝ & ΝΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΟΙΝΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΔΕ ΛΟΥΡΟΥ -ΔΕ ΖΑΛΟΓΓΟΥ

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΔΕ ΛΟΥΡΟΥ -ΔΕ ΖΑΛΟΓΓΟΥ

Σας γνωρίζουμε ότι την Πέμπτη 20 /6 /2024 και από την 6η πρωινή και έως την 8η βραδινή ώρα θα προβούμε σε διακοπή της υδροδότησης του παλαιού αγωγου , προκειμένου να προβούμε σε αποκατάσταση βλαβών στην περιοχή Ν Κερασούντας .
Αφορά τις περιοχές ΔΕ Λούρου-ΔΕ Ζαλόγγου -Δήμο Ζηρού – Δήμο Αρταίων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

ΣΑΡΙΑΝΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΧΑΜΗΛΗ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΧΑΜΗΛΗ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Λόγω απαραίτητων εργασιών αποκατάστασης βλαβών του κεντρικού αγωγού Ύδρευσης από το Σύνδεσμο Ύδρευσης Δήμων Λευκάδας και Αιτωλοακαρνανίας, σας γνωρίζουμε ότι την Τρίτη, 18-06-2024 θα υπάρξει μείωση της πίεσης συνολικά στο δίκτυο ύδρευσης της πόλης και ενδεχόμενη διακοπή υδροδότησης κατά τις ώρες από 06:00 π.μ. μέχρι και την ολοκλήρωση των εργασιών.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ

ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ

Λόγω απαραίτητων εργασιών αποκατάστασης βλαβών του κεντρικού αγωγού Ύδρευσης από το Σύνδεσμο Ύδρευσης Δήμων Πρέβεζας, Φιλιππιάδας, σας γνωρίζουμε ότι τη Δευτέρα, 3-06-2024 θα υπάρξει μείωση της πίεσης συνολικά στο δίκτυο ύδρευσης της πόλης και ενδεχόμενη διακοπή υδροδότησης κατά τις ώρες από 06:00 π.μ. έως 20:00 μ.μ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές , ότι λόγω απαραίτήτων εργασιών στον αγωγό ύδρευσης θα υπάρξει μερική διακοπή ή μειωμένη πίεση στο δίκτυο της ΔΕΥΑ Πρέβεζας, την Πέμπτη 14-03-2024 από 04:00 έως
23:00.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση
Από την ΔΕΥΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ πλέον η επικαιροποίηση του ΑΦΜ

Για τα νομικά πρόσωπα και τους επιτηδευματίες είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ πλέον η επικαιροποίηση του ΑΦΜ και των λοιπών στοιχείων, για την ορθή αποστολή των παραστατικών της Δ.Ε.ΥΑ Πρέβεζας στην ψηφιακή πλατφόρμα myData της ΑΑΔΕ (Α.1138/2020,Α.1023/28.2.2023(ΦΕΚ 1150 Β728.2.2023)

καθώς η Δ.Ε.Υ.Α.Π. διαβιβάζει τα δεδομένα συναλλαγών ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Επικοινωνήστε άμεσα με τη Δ.Ε.Υ.Α.Π. ώστε να δηλώσετε τις εν λόγω παροχές.(απαιτείται αριθμός υδρομέτρου , επικαιροποιημένο έγγραφο από το μητρώο της ΑΑΔΕ καθώς και σφραγίδα της εταιρείας ) Α.1023/28.2.2023(ΦΕΚ 1150 Β’/28.2.2023)

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΠΙΕΣΗ ΝΕΡΟΥ 01 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΠΙΕΣΗ ΝΕΡΟΥ 01 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Λόγω απαραίτητων εργασιών κατάργησης τμήματος του παλαιού χαλύβδινου εσωτερικού κεντρικού αγωγού της Πρέβεζας και για την ολοκλήρωση των διαδικασιών, θα υπάρξει μείωση της πίεσης συνολικά στο δίκτυο ύδρευσης της πόλης και ενδεχόμενη διακοπή υδροδότησης στις περιοχές Ασύρματος, Νεοχώρι, Σκαφιδάκι, Δροσιά, Καλαμίτσι και σε ιδιοκτησίες σε ψηλούς ορόφους την Παρασκευή 01-03-2024 από 08:00 έως 17:00

συνημμένο το αρχείο ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ 01.03.2024